Tak, Poul Martin

aug 26, 2020

SPOTs formand, Poul Martin Bonde er gået bort.

En stor kulturpersonlighed er ikke længere blandt os.

Et dedikeret menneske, der gennem hele sit voksne liv gjorde en kæmpe indsats for dansk rock og popmusik. Med sit vid, sin formidable hukommelse, stærke humoristiske sans og enorme flid gjorde han indtryk og satte klare spor alle de steder, hvor han færdedes i musiklivet. Hans tæft var det journalistiske og kommunikative, men hans styrke var hans arbejdsmæssige stamina, hans beslutsomhed og den naturlige empati, han følte over for musikere og sangskrivere.

Som ven var han varm, glad. Altid 100 % loyal – men aldrig bange for at være besværlig og krævende i venskabet. Poul Martin talte gerne – havde stærke meninger, men også åbne ører. Delte man tanker eller følelser med Poul Martin, blev de hos ham – tillid var ikke et mål, det var et udgangspunkt for Poul Martin.

Gennem årene har Poul Martin støttet, hjulpet og bakket op om først ROSAs arbejde og senere stod han også helhjertet bag SPOT – det seneste år som formand for Festivalen. En sjælden musik-personlighed, der vil blive husket og fortalt anekdoter om i mange år frem, helt i den ånd, der var Poul Martins egen glæde ved musikkens mange, skæve historier. 

Tak for de mange kræfter, du lagde i musikken, Poul. Tak for din indsats for SPOT og ROSA.
Allermest tak for et varmt musikvenskab gennem snart 40 år.

Ære være dit minde.

Gunnar K. Madsen

– – –

(Foto: Smukfest.dk)